Η ιστορία μας
Dio Flower Synthesis

Η ιστορία μας

To Dio Flowers Synthesis δημιουργήθηκε το 1992 από την ιδέα πως: «Καθημερινά υπάρχουν δεκάδες λόγοι που κάποιος αγοράζει λουλούδια ας τους δώσουμε λοιπόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!»
ΑΠΟ ΤΟ 1992

Ποιότητα & Πρωτοπορία

Από τότε μέχρι και σήμερα οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν αναμνήσεις μέσα στο χρόνο, από λουλούδια υψηλής ποιότητας να παραδίδονται στη ζωή τους. Χωρίς συμβιβασμούς, μείναμε πιστοί στο όραμα και την αυθεντικότητά μας και δημιουργήσαμε ένα όνομα στη πόλη της Λάρισας που είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την πρωτοπορία.
29

Χρόνια κοντά σας

250+

Δημιουργίες

3650+

Γάμοι

2588+

Βαπτίσεις

Ενώ το Dio Flowers Synthesis συνεχίζει να αναπτύσσεται, τα ιδανικά για τις δημιουργίες μας μας παραμένουν σταθερά: Μοντέρνες ανθοσυνθέσεις, μπροστά από την τάση χρησιμοποιώντας νέες ποικιλίες λουλουδιών που αλλάζουν με την εποχή και συνδυάζουν υφή και ενδιαφέρον. Ποτέ δεν υποβαθμίζουμε την ποιότητα έναντι του πρόχειρου αποτελέσματος για γρήγορο κέρδος. Το πιο σημαντικό για μας, να παραμείνουμε πιστοί στον εαυτό μας και στις προσδοκίες των πελατών μας.

Τα λουλούδια είναι η βάση και το μέσο μας, ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς ξεχωριστές ιδιαίτερες στιγμές  που θα φέρουν χαμόγελο σε κάθε ένα από τα πρόσωπα για τα οποία δημιουργούμε.

Dio Flower Synthesis

Η ιστορία μας
Η ιστορία μας
Η ιστορία μας
Η ιστορία μας
DIO TESTIMONIALS

Τι είπαν για εμάς

Είναι μεγάλη μας χαρά να μας επιλέγετε και να είστε πάντα ικανοποιημένοι με τις δημιουργίες μας.

Σας περιμένουμε στον χώρο μας!

Εμπιστευτείτε μας για τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει σίγουρα ικανοποιημένους.